Päivitä praktiikkatietosi: Pieneläinten kirurgisia potilastapauksia

27.05.2023 - 27.05.2023
Webinaari

Kohderyhmä:
Pieneläinpraktiikasta kiinnostuneet eläinlääkärit

Koulutuksessa perehdytään erilaisiin iho- ja reproduktiokirurgisiin potilastapauksiin ja niiden anestesian ja kivunhallinnan erityispiirteisiin.

Kyseessä on osittain interaktiivinen tilaisuus, joka koostuu potilastapauksista perusteiden kertausta unohtamatta. Ohjelmaan on varattu aikaa myös keskustelulle ja kysymyksille. Koulutus järjestetään etäyhteydellä Zoomin kautta. Koulutus on saatavana tapahtuman suoratoiston lisäksi tallenteena (pl. pienryhmätyöskentely). Tallenne on mukaan ilmoittautuneiden osallistujien katsottavissa 26.6. asti.

 

Koulutus on suunniteltu erityisesti huomioiden kunta- ja peruspraktiikkaa tekevät eläinlääkärit.

Lisätietodot:
Koulutussuunnittelija Kaisa Mikkonen, kaisa.mikkonen@fennovet.fi, +358 9 7745 4818

09.00   Tilaisuus alkaa, esittäytyminen
09.05   Varvasamputaatio ja anestesian perusteet

10.30   Tauko

10.40   Häntäamputaatio ja kivunhallinta
11:30   Keskustelua ja kysymyksiä

11.40   Lounas

12.30   Ihon kasvain iäkkäällä koiralla
13.30   Keskustelua ja kysymyksiä
13.35   Narttukoiran reproduktiokirurgia -Update

14:35   Tauko

14.45   Sektion erityispiirteet
15:45   Keskustelua ja kysymyksiä
16.00   Tilaisuuden päättyminen


ELT, dosentti, DECVS (Diplomate of European College of Veterinary Surgeons), pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, kliininen opettaja Sari Mölsä ELTDK, Helsingin yliopisto

ELT, eläinlääketieteellinen anestesiologia, kliininen opettaja Kati Salla, ELTDK, Helsingin yliopisto

Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenille 380 euroa ilmoittauduttaessa 12.5.2023 mennessä. 12.5. jälkeen hinta on jäsenille 456 euroa. Ei-jäsenten hintaan lisätään 20 % korotus. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

Saman työnantajan ja toimipisteen 2. ja sitä seuraavat osallistujat saavat 30 % alennuksen. Saadaksesi alennuksen, syötä ilmoittautuessasi alennuskoodi: KIRLISÄ
Alennuskoodin täyttökohta löytyy ilmoittautumislomakkeen lopusta.

Hinta sisältää webinaarin suoratoiston, sekä webinaarin tallenteen katseluoikeuden neljän viikon ajan. 

Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 27.5. klo 08.00.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutus- ja muutosehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen kirjautumistunnusten ja/tai koulutusmateriaalien toimittamista tai koulutuksen alkamista, sen mukaan kumpi näistä tapahtuu aikaisemmin.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen tai osallistujan vaihtaminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, veloitamme 10 % kurssihinnasta peruutuskuluina, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli osallistuminen webinaariin perutaan 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Alle 10 vuorokautta ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen tai osallistujan vaihtaminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje