Rautalankaa: Mikä lehmää vaivaa?

05.04.2024 - 05.04.2024
Scandic Rosendahl

| Pyynikintie 13, 33230 Tampere


Kohderyhmä:
Eläinlääkärit

Kouluttaja:
ELT Helena Rautala

Miksi lehmä ei syö, pitää lämpöä ja/tai jalat eivät toimi kunnolla? Nykyaikana monessa tapauksessa lisätietoa potilaan hoitoa varten etsisi kohtuullisen helpostikin, jos vain hoksaisi, mikä lehmäpotilaalla on vikana. Helena Rautala auttaa kuulijoita muodostamaan lehmän vaivoista diffilistoja praktiikkatyön avuksi avaten sopivassa kohtaa hoidon nykysuuntauksiakin.

Koulutus on tarjolla lähiosallistumisena Tampereella ja lisäksi webinaarina. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa neljä viikkoa tapahtuman jälkeen.

Lisätiedot:
Koulutussuunnittelija Outi Hälli, outi.halli@fennovet.fi, 0504005710.

12.00 Ilmoittautuminen ja lounas

13.00 Mikä on, kun lehmä ei syö?
14.00 Mikä lämpöä nostaa?

15.00 Iltapäiväkahvi

15.30 Mikseivät jalat toimi?
16.30-17.00 Keskustelua ja kysymyksiä


ELT Helena Rautala

SELL ry:n jäsenten hinta on 250 euroa ilmoittauduttaessa viimeistään 29.2.2024. Hinta 1.3.2024 eteenpäin on 300 euroa. Ei-jäsenten hinta on 300 euroa ilmoittauduttaessa viimeistään 29.2.2024. Hinta 1.3.2024 eteenpäin on 360 euroa. Webinaariosallistujien kohdalla saman työnantajan ja toimipisteen 2. ja sitä seuraavat osallistujat 30 % alennuksella.

Hintaan lisätään arvonlisävero 24 %.
Laskutuslisä 10 euroa (+alv. 24 %).

Webinaarin lisäosallistujan alennuksen saamiseksi syötä ilmoittautumisen yhteydessä alennuskoodi:
RAUTALANKAA

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutus- ja muutosehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen kirjautumistunnusten ja/tai koulutusmateriaalien toimittamista tai koulutuksen alkamista, sen mukaan kumpi näistä tapahtuu aikaisemmin.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen tai osallistujan vaihtaminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, veloitamme 10 % kurssihinnasta peruutuskuluina, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli osallistuminen webinaariin perutaan 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Alle 10 vuorokautta ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen tai osallistujan vaihtaminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje