SIIRRETTY - Apteekin eläinlääkintä

16.09.2020 - 16.09.2020

Vuoden 2020 Eläinlääkäripäivät on päätetty järjestää kokonaan virtuaalisesti, ja valitettavasti Apteekin eläinlääkintä -koulutus 16.9.2020 siirretään pidettäväksi myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

eEläinlääkäripäivien tarjonta päivitetään kesäkuun aikana. Katso lisätietoa Eläinlääkäripäivien sivuilta

Apteekin asiakaspalvelussa oleville farmaseuteille ja proviisoreille sekä eläinlääkevastaaville suunnattu koulutustapahtuma, jossa pääset päivittämään tietojasi eläinten sairauksista ja lääkinnästä sekä saamaan hyödyllisiä vinkkejä päivittäiseen työhön. Luennoitsijoina jälleen oman aiheensa asiantuntijaeläinlääkäreitä.

Tänä vuonna aiheina ovat pieneläinten kivunhoito ja siihen liittyvä neuvonta, päivitys myrkytystietouteen, koiran ja kissan käytösongelmien ja stressin hoito ja vinkit lemmikkien lääkkeiden antoon kotona. Lisäksi erittäin hyödyllinen luento kissan ja koiran kroonisten sairauksien lääkinnästä, lääkeneuvonnasta ja apteekkilaisen roolista näiden sairauksien hoitotasapainon seurannassa.

 

09.00    Näyttely aukeaa

09.30    Avaus ja lyhyt katsaus koiran ja kissan farmakogenetiikkaan
ELL, proviisori Anne Varjo

09.45    Lemmikkien lääkkeenanto kotona ja käytöshäiriöiden hoito
- Lääkkeiden antaminen kotona; vinkit ja välineet
- Käyttäytyminen, pelko ja stressi: lääkkeet ja apteekkituotteet
ELT, PG Dip. CABC Tuulia Appleby

11.00    Tauko ja tutustuminen näyttelyyn

11.45    Päivitä tietosi koiran ja kissan myrkytyksistä
 - Uudet jyrsijämyrkyt: alfakloraloosi
 - Lemmikinomistajan ajantasainen kotiaptekki
 ELT Mari Vainionpää
    
12.30    Tauko ja tutustuminen näyttelyyn

14.00    Pieneläinten kipulääkkeet ja kipulääkeneuvonta
 - Yleisimmät kipulääkkeet; koira, kissa, kani ja lemmikkijyrsijät
 - Kipeän ja kipulääkittävän eläimen kanssa huomioitavia asioita asiakaspalvelunäkökulmasta
ELT Mari Vainionpää

15.15    Kissan ja koiran yleisimmät pitkäaikaista lääkehoitoa edellyttävät sairaudet – mitä apteekkihenkilökunnan tulee tietää?
 - Asiakaspalvelussa huomioitavat asiat mm. minkälaisia haittavaikutuksia eläimille voi syntyä, tai milloin on syytä epäillä, ettei sairaus ole hoitotasapainossa
  - Mm. sydänsairaudet, endokriinielinten sairaudet, immuunivälitteiset sairaudet
 ELT, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Sanna Viitanen

16.45    Tilaisuus päättyy

ELT, vastaava eläinlääkäri Mari Vainionpää, Eläinlääkäriasema Askel

ELT, PG Dip. CABC Tuulia Appleby, AB Klinikka

ELT, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Sanna Viitanen, Yliopistollinen eläinsairaala

 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutus- ja muutosehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen kirjautumistunnusten ja/tai koulutusmateriaalien toimittamista tai koulutuksen alkamista, sen mukaan kumpi näistä tapahtuu aikaisemmin.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen tai osallistujan vaihtaminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, veloitamme 10 % kurssihinnasta peruutuskuluina, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli osallistuminen webinaariin perutaan 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Alle 10 vuorokautta ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen tai osallistujan vaihtaminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje