Suun ja hampaiden anatomia ja patologia, hammaspotilaan perushoito, ITSENÄINEN OPISKELU

18.04.2023 - 27.06.2023
Verkko-oppimisympäristö

Osallistu omaan tahtiin opiskellen uudistettuun koulutukseen, joka on ensimmäinen osa Koiran ja kissan hammashoito -opintokokonaisuutta.

Itsenäisesti suoritettava koulutus pidetään kokonaisuudessaan verkko-oppimisympäristössä, jossa voit seurata luentoja ja tehdä tehtäviä omaan tahtiin ja kysyä kouluttajilta aiheesta.

Alusta on auki 18.4.-27.6.2023. 

Sisältö vastaa aiemmin lähiopetuksena pidettyjen koulutusten Koiran ja kissan hammashoito: Käytännön perusteet ja Koiran ja kissan röntgendiagnostiikka - hampaat luentoja.

Business Finlandin tuella olemme luoneet konseptin, jossa verkko-oppimisympäristön koulutuksissa voit seurata luentoja ja tehdä tehtäviä omaan tahtiin sekä keskustella aiheesta muiden osallistujien ja kouluttajien kanssa. Oppimisympäristö on pilvipalvelu, eikä koulutuksiin osallistuminen vaadi erillisten ohjelmistojen lataamista tai asentamista - yksinkertaisimmillaan linkin klikkaaminen riittää. Voit katsoa opiskelumateriaalia kaikilla laitteilla tietokoneista älypuhelimiin.Koiran ja kissan hammashoito -sarjan muut koulutukset:

 • Käytännön harjoitukset: Röntgenkuvien otto, hammastarkastus, puhdistus ja poistot (lähiopetuksena) pidetään Salossa 8.-10.9.2023.
  Ilmoittautuminen koulutukseen avataan pian. Voit ilmoittautua koulutukseen, jos olet suorittanut tai suorittamassa verkkokoulutuksen ennen käytännön harjoituksia.
  Koulutukseen on oma erillinen ilmoittautuminen ja osallistumismaksu.
   
 • Jatkokoulutus Koiran ja kissan hammashoito II (liveluennot ja käytännön harjoitukset) pidetään Salossa 6.-8.10.2023.
  Ilmoittautuminen koulutukseen avataan pian. Voit ilmoittautua koulutukseen, jos olet suorittanut tai suorittamassa Koiran ja kissan hammashoito -sarjan aiemmat osat ennen tätä koulutusta tai olet käynyt ESAVS I tai Accesia I hammaskurssin.
  Koulutukseen on oma erillinen ilmoittautuminen ja osallistumismaksu.

Lisätiedot: 
Koulutussuunnittelija Kaisa Mikkonen, kaisa.mikkonen@fennovet.fi, +358 9 7745 4818


Koulutuksen yhteistyökumppaneina: Anident ja Merident

Koulutuksen voi suorittaa omaan tahtiin 18.4.-26.6.2023 verkko-oppimisympäristössä. Saat sähköpostitse kutsun verkko-oppimisympäristöön 18.4. (tai kolmen arkipäivän kuluessa ilmoittautumisestasi jos ilmoittaudut 18.4. jälkeen).


Koulutuksen sisältö:

Luentoja yhteensä noin 6 tuntia, demonstraatioita noin tunti, röntgenlausuntotehtäviä (kuuden potilaan kuvat) ja keskustelua kouluttajien ja kanssaopiskelijoiden kanssa.

Luentojen aiheet:

 • Suun ja hampaiden anatomia ja patologia
 • Hammaspotilaan perushoito (hammastarkastus, röntgenkuvaus, puhdistus ja perustekniikka poistoista)
 • Kertaus hammasröntgenkuvien ottotekniikasta
 • Miksi ja milloin hammasröntgenkuvia otetaan
 • Röntgenkuvien tulkinta: 1. Anatomia, 2. Parodontiitti, 3. Endodontia, 4. Kissojen hammassyöpymät, 5. Karies, 6. Leukamurtumat, 7. Suukasvaimet

Demonstraatiot: Hammastarkastus ja röntgenkuvaus

Kouluttajat vastaavat osallistujien kysymyksiin etätapaamisissa. Etätapaamisten ajankohdat: 24.5. ja 7.6. klo 8-9, Zoomissa.
Etätapaamiset tallennetaan ja ne, sekä aiempien koulutuskertojen etätapaamisten tallenteet, ovat katsottavissa oppimisympäristössä.

ELL, Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri DEVDC, DAVDC EBVS® Veterinary Specialist in Dentistry Helena Kuntsi, Eläinlääkäriasema Anident

ELL, Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri DEVDC, DAVDC EBVS® Veterinary Specialist in Dentistry Niina Luotonen, Eläinlääkäriasema Anident

Osallistumismaksu on

885 € Eläinlääkäriliiton jäsenille

1062 € muille eläinlääkäreille.

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. Osallistumismaksu sisältää katseluoikeuden oppimisympäristön materiaaleihin 27.6.2023 asti sekä opetusmonisteen kotiin postitettuna. Laskutuslisä on 10 € laskulla tai verkkolaskulla maksettaessa.

Ilmoittaudu koulutukseen toukokuun loppuun mennessä, jotta ehdit rauhassa suorittaa kaikki osa-alueet.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutus- ja muutosehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen kirjautumistunnusten ja/tai koulutusmateriaalien toimittamista tai koulutuksen alkamista, sen mukaan kumpi näistä tapahtuu aikaisemmin.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen tai osallistujan vaihtaminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, veloitamme 10 % kurssihinnasta peruutuskuluina, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli osallistuminen webinaariin perutaan 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Alle 10 vuorokautta ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen tai osallistujan vaihtaminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje