Työsuhteen pelisäännöt

26.09.2023 - 26.09.2023


Suomen Eläinlääkäriliitto järjestää jäsenilleen koulutuksen Työsuhteen pelisäännöt  webinaarin muodossa ja siellä käsitellään käytännönläheisesti eläinlääkärin työtä koskevassa työsuhteessa hallittavia työoikeuden peruskysymyksiä. Koulutuksessa saa tiiviin tietopaketin tärkeistä perusasioista, ja se soveltuu niin työnantajille kuin työntekijöillekin. Kouluttajana OTT, dosentti Jaana Paanetoja.

Koulutuksessa käsitellään seuraavia aiheita:

työhönottoa ja -haastattelua koskevat oikeudet ja velvoitteet

työsopimuksen solmiminen ja työnteon keskeisistä ehdoista ilmoittaminen

työnantajan työnjohtovalta ja tulkintaetuoikeus

eri työlakien mukaiset edistämis- ja ennaltaehkäisyvelvoitteet, suunnitelmat ja ohjelmat

työaikaa ja vuosilomaa koskevat asiakirjat

työturvallisuuslaki ja työterveyshuollon järjestämisvelvoite

yhteistoimintaa ja työsuojelun yhteistoimintaa koskevat velvoitteet.

Ilmoittaudu 25.9. mennessä >>

Tapahtuma on tarkoitettu liiton jäsenille, joten otathan valmiiksi esiin jäsennumerosi, sillä sitä pyydetään ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutus- ja muutosehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, veloitamme 10 % kurssihinnasta peruutuskuluina, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli osallistuminen webinaariin perutaan 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta.  Alle 10 vuorokautta ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan.  Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje