Vasikan ruoansulatuskanavan salat ja sairaudet: Juoksutusmaha- ja suolistosairaudet

19.10.2023 - 19.10.2023
Webinaari

Kohderyhmä:
Nautapraktikot ja muut aiheesta kiinnostuneet eläinlääkärit

Koulutuksen osaamistavoitteet:
Webinaarin aikana pohdimme vasikan juoksutusmaha- ja suolistosairauksia. Luentojen lisäksi varaamme runsaasti aikaa keskustelulle ja kysymyksille. 
Koulutuksen jälkeen osallistuja osaa:
1. selittää vasikan ruoansulatuskanavan anatomian ja fysiologian  merkityksen sairauksien aiheutumisessa
2. hyödyntää ajantasaista tietoa vasikoiden juoksutusmaha- ja suolistosairauksien diagnosoinnissa ja käytännön hoitamisessa

Tallenne:
Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa neljä viikkoa tapahtuman jälkeen.

Verkko-oppimisalusta:
Osallistujien on mahdollista ostaa käyttöoikeus Vasikan ruoansulatuskanavan salat ja sairaudet -verkko-oppimisalustalle vuoden 2023 loppuun asti. Käyttöoikeuden hinta on 25 euroa + alv. 24 %.

 

Opintopisteet:
Koulutus on arvioitu 0,5 opintopisteen arvoiseksi. Osallistujan työmäärään on laskettu sisältyvän suoratoistoon osallistumisen tai tallenteen katsomisen lisäksi aihepiiriin liittyvää itsenäistä ennakkotutustumista ja kertaamista noin 1-2 tuntia sekä verkko-oppimisalustan oppimateriaalin läpikäymistä sekä tehtäviin vastaamista noin 16 tunnin ajan.

Suositeltua kirjallisuutta:
*Large Animal Internal Medicine

Lisätiedot:
Koulutussuunnittelija Outi Hälli, outi.halli@fennovet.fi, 0504005710.

17.00 Tervetuloa koulutukseen!

17.05 Vasikan ruuansulatuskanavan normaali rakenne ja toiminta

17.35 Vasikan ruuansulatuskanavan sairaudet

18.00 Jaloittelutauko

18.15 Vasikan juoksutusmaha- ja suolistosairauksien hoitaminen

19.15-19.30 Kysymyksiä ja keskustelua


ELT, MSc Clinical Management of Pain, Dipl. ECAWBM-WSEL Ann-Helena Hokkanen, Helsingin Yliopisto

Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenille 100 euroa ilmoittauduttaessa 29.9.2023 mennessä. Alkaen 30.9.2023 hinta on 120 euroa.

Webinaarissa saman työnantajan ja toimipisteen toinen ja sitä seuraavat osallistujat 30 % alennuksella. Syötä ilmoittautuessasi alennuskoodi: VASULISA

Hinta sisältää webinaarin suoratoiston, tallenteen katseluoikeuden neljän viikon ajan sekä esitysdiat .pdf muodossa.

Ei-jäsenten hintoja korotetaan 20 %. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin yleiset peruutusehdot

Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen kirjautumistunnusten ja/tai koulutusmateriaalien toimittamista tai koulutuksen alkamista, sen mukaan kumpi näistä tapahtuu aikaisemmin.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista tehdyistä peruutuksista koulutuksen hinta veloitetaan kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista tehdyistä peruutuksista koulutuksen hinta veloitetaan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen tai osallistujan vaihtaminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, peruutuskuluina veloitetaan 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista tehdyistä peruutuksista koulutuksen hinta veloitetaan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen tai osallistujan vaihtaminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje