Vasikan ruoansulatuskanavan salat ja sairaudet: Vasikkaripulit ja nestehoito

02.11.2023 - 02.11.2023
Webinaari

Kohderyhmä:
Nautapraktikot ja muut aiheesta kiinnostuneet eläinlääkärit

Koulutuksen osaamistavoitteet:
Webinaarin aikana pohdimme vasikkaripuleita ja vasikan nestehoitoa. Luentojen lisäksi varaamme runsaasti aikaa keskustelulle ja kysymyksille.
Koulutuksen jälkeen osallistuja osaa:
1. hyödyntää ajantasaista tietoa vasikkaripuleiden diagnosoinnissa ja käytännön hoitamisessa
2. osaa soveltaa naudan nestehoidon periaatteita vasikoiden nestehoitoon.

Tallenne:
Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa neljä viikkoa tapahtuman jälkeen.

Verkko-oppimisalusta:
Osallistujien on mahdollista ostaa käyttöoikeus Vasikan ruoansulatuskanavan salat ja sairaudet -verkko-oppimisalustalle vuoden 2023 loppuun asti. Käyttöoikeuden hinta on 25 euroa + alv. 24 %.

 

 

 

Opintopisteet:
Koulutus on arvioitu 0,5 opintopisteen arvoiseksi. Osallistujan työmäärään on laskettu sisältyvän suoratoistoon osallistumisen tai tallenteen katsomisen lisäksi aihepiiriin liittyvää itsenäistä ennakkotutustumista ja kertaamista noin 1-2 tuntia sekä verkko-oppimisalustan oppimateriaalin läpikäymistä sekä tehtäviin vastaamista noin 16 tunnin ajan.

Suositeltua kirjallisuutta:
*Large Animal Internal Medicine

Lisätiedot:
Koulutussuunnittelija Outi Hälli, outi.halli@fennovet.fi, 0504005710.

17.00 Tervetuloa koulutukseen!

17.05 Vasikkaripulit ja niiden hoitaminen

18.00 Jaloittelutauko

18.15 Ripulivasikan nestehoito

19.15-19.30 Kysymyksiä ja keskustelua


ELT, MSc Clinical Management of Pain, Dipl. ECAWBM-WSEL Ann-Helena Hokkanen, Helsingin Yliopisto

Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenille 100 euroa ilmoittauduttaessa 20.10.2023 mennessä. Alkaen 21.10.2023 hinta on 120 euroa.

Webinaarissa saman työnantajan ja toimipisteen toinen ja sitä seuraavat osallistujat 30 % alennuksella. Syötä ilmoittautuessasi alennuskoodi: VASULISA

Hinta sisältää webinaarin suoratoiston, tallenteen katseluoikeuden neljän viikon ajan sekä esitysdiat .pdf muodossa.

Ei-jäsenten hintoja korotetaan 20 %. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutus- ja muutosehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen kirjautumistunnusten ja/tai koulutusmateriaalien toimittamista tai koulutuksen alkamista, sen mukaan kumpi näistä tapahtuu aikaisemmin.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen tai osallistujan vaihtaminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, veloitamme 10 % kurssihinnasta peruutuskuluina, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli osallistuminen webinaariin perutaan 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Alle 10 vuorokautta ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen tai osallistujan vaihtaminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje