Vinkkejä työsopimukseen ja lisää neuvottelutaitoja

12.06.2023 - 12.06.2023

Suomen Eläinlääkäriliitto järjestää jäsenilleen koulutuksen, joka tarjoaa vinkkejä työsopimuksen solmimiseen ja taitoa neuvottelemiseen.

Mitä on odotettavissa?
Lyödään kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Ensin Eläinlääkäriliiton juristi Vilma Kivioja kertoo tärppejä työsopimuksen solmimiseen. Mitkä ehdot ovat hyviä, mitkä taas ehkä eivät. Luennolta saa tiiviin tietopaketin työlainsäädännön perusteista.  Lopuksi Eläinlääkäriliiton toiminnanjohtaja, OTK Karola Baran kertoo neuvottelemisesta ja taitojen kehittämisestä. Tuntuuko, että neuvottelut ovat aina vaikeita? Oma näkemys ei mene läpi, vaan tulee jyrätty olo. Miten neuvottelutaitoa voi kehittää ja toisaalta oppia paremmin ymmärtämään, millainen neuvottelija vastapuolella on?

Kenelle koulutus soveltuu?
Koulutus soveltuu parhaiten loppuvaiheen opiskelijoille tai vastavalmistuneille eläinlääkäreille.

Miten voi osallistua?
Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla tästä >>
Tapahtuma on tarkoitettu liiton jäsenille, joten otathan valmiiksi esiin jäsennumerosi, sillä sitä pyydetään ilmoittautumisen yhteydessä.

Voit laittaa kysymyksiä etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä, nämä pyritään huomioimaan koulutuksessa.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutus- ja muutosehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, veloitamme 10 % kurssihinnasta peruutuskuluina, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli osallistuminen webinaariin perutaan 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta.  Alle 10 vuorokautta ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan.  Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje