Suun ja hampaiden anatomia ja patologia, hammaspotilaan perushoito, ITSENÄINEN OPISKELU

14.08.2023 - 23.10.2023
Verkko-oppimisympäristö

Osallistu omaan tahtiin opiskellen uudistettuun koulutukseen, joka on ensimmäinen osa Koiran ja kissan hammashoito -opintokokonaisuutta.

Itsenäisesti suoritettava koulutus pidetään kokonaisuudessaan verkko-oppimisympäristössä, jossa voit seurata luentoja ja tehdä tehtäviä omaan tahtiin ja kysyä kouluttajilta aiheesta.

Verkko-oppimisympäristö on auki 14.8.-23.10.2023. 

Sisältö vastaa aiemmin lähiopetuksena pidettyjen koulutusten Koiran ja kissan hammashoito: Käytännön perusteet ja Koiran ja kissan röntgendiagnostiikka - hampaat luentoja.

Business Finlandin tuella olemme luoneet konseptin, jossa verkko-oppimisympäristön koulutuksissa voit seurata luentoja ja tehdä tehtäviä omaan tahtiin sekä keskustella aiheesta muiden osallistujien ja kouluttajien kanssa. Oppimisympäristö on pilvipalvelu, eikä koulutuksiin osallistuminen vaadi erillisten ohjelmistojen lataamista tai asentamista - yksinkertaisimmillaan linkin klikkaaminen riittää. Voit katsoa opiskelumateriaalia kaikilla laitteilla tietokoneista älypuhelimiin.Koiran ja kissan hammashoito -sarjan muut koulutukset:

 • Käytännön harjoitukset: Röntgenkuvien otto, hammastarkastus, puhdistus ja poistot (lähiopetuksena) pidetään Salossa 8.-10.9.2023.
  Voit ilmoittautua koulutukseen, jos olet suorittanut tai suorittamassa verkkokoulutuksen ennen käytännön harjoituksia.
  Koulutukseen on oma erillinen ilmoittautuminen ja osallistumismaksu. 
  Ilmoittautumiseen pääset tästä! Vielä ehdit suorittamaan verkkokoulutuksen ja osallistumaan käytännön harjoituksiin!
   
 • Jatkokoulutus Koiran ja kissan hammashoito II (liveluennot ja käytännön harjoitukset) pidetään Salossa 6.-8.10.2023.
  Voit ilmoittautua koulutukseen, jos olet suorittanut tai suorittamassa Koiran ja kissan hammashoito -sarjan aiemmat osat ennen tätä koulutusta tai olet käynyt ESAVS I tai Accesia I hammaskurssin. Koulutukseen on oma erillinen ilmoittautuminen ja osallistumismaksu.
  Ilmoittautumiseen pääset tästä! Vielä ehdit mukaan!

Lisätiedot: 
Koulutussuunnittelija Kaisa Mikkonen, kaisa.mikkonen@fennovet.fi, +358 9 7745 4818

 


Koulutuksen yhteistyökumppaneina: Anident ja Merident

Koulutuksen voi suorittaa omaan tahtiin 14.8.-23.10.2023 verkko-oppimisympäristössä. Saat sähköpostitse kutsun verkko-oppimisympäristöön 14.8. (tai kolmen arkipäivän kuluessa ilmoittautumisestasi jos ilmoittaudut 14.8. jälkeen).


Koulutuksen sisältö:

Luentoja yhteensä noin 6 tuntia, demonstraatioita noin tunti, sekä kuuden potilaan röntgenlausuntotehtävät. 

Luentojen aiheet:

 • Suun ja hampaiden anatomia ja patologia
  • Anatomian kertaus
  • parodontologia
  • endodontologia ja traumatologia
  • muu patologia: karies, resorptiot)
 • Hammaspotilaan perushoito
  • hammastarkastus ja puhdistus
  • röntgenkuvaus
  • perustekniikka poistoista
 • Röntgenkuvien tulkinta
  • Anatomiset, parodontaaliset, endodontaaliset ja muut löydökset

Demonstraatiot: 

 • Koiran koko suun röntgenkuvaus
 • hammastarkastus ja hammaspuhdistus

Kouluttajat vastaavat osallistujien kysymyksiin etätapaamisessa (tai kirjallisesti, riippuen kysymyksien määrästä). 

ELL, Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri DEVDC, DAVDC EBVS® Veterinary Specialist in Dentistry Helena Kuntsi, Eläinlääkäriasema Anident

ELL, Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri DEVDC, DAVDC EBVS® Veterinary Specialist in Dentistry Niina Luotonen, Eläinlääkäriasema Anident

Osallistumismaksu on

885 € Eläinlääkäriliiton jäsenille

1062 € muille eläinlääkäreille.

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. Osallistumismaksu sisältää katseluoikeuden oppimisympäristön materiaaleihin 23.10.2023 asti sekä opetusmonisteen kotiin postitettuna. Laskutuslisä on 10 € laskulla tai verkkolaskulla maksettaessa.

Ilmoittaudu koulutukseen syyskuun loppuun mennessä, jotta ehdit rauhassa suorittaa kaikki osa-alueet.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin yleiset peruutusehdot

Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen kirjautumistunnusten ja/tai koulutusmateriaalien toimittamista tai koulutuksen alkamista, sen mukaan kumpi näistä tapahtuu aikaisemmin.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista tehdyistä peruutuksista koulutuksen hinta veloitetaan kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista tehdyistä peruutuksista koulutuksen hinta veloitetaan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen tai osallistujan vaihtaminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, peruutuskuluina veloitetaan 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista tehdyistä peruutuksista koulutuksen hinta veloitetaan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen tai osallistujan vaihtaminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje