Valittu määrä ylitti varastosaldon

Uutiskirje

Ostoskori on tyhjä

Kun tilaat uutiskirjeemme (www.fennovet.fi) tai päivität tietosi (linkki uutiskirjeen lopussa), saat koodin, joka oikeuttaa 5 € alennukseen verkkokaupassa.

Leimasimet

Suomen Eläinlääkäriliitto on myöntänyt Fennovet Oy:lle yksinoikeuden valmistaa Eläinlääkäriliiton logolla varustettuja leimasimia. Logon käyttöoikeus leimasimessa on Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenellä.

Leimasinta voivat käyttää myös opiskelijajäsenet, joille Ruokavirasto on myöntänyt väliaikaiset ammatinharjoittamisoikeudet. Tällöin tulee kuitenkin ilmaista leiman yhteydessä selkeästi se, että henkilö toimii eläinlääkärin sijaisena. Asia voidaan ilmaista esimerkiksi kirjaimin ”VS”.
Eläinlääketieteen opiskelijat voivat siis käyttää merkintöjä: ELK, Eläinlääketieteen kandidaatti, Eläinlääketieteen opiskelija tai Eläinlääkäri, jolloin merkintä ”VS” on lisättävä esimerkiksi käsin.

Virossa opiskeleva eläinlääketieteen opiskelija, joka on saanut ammatinharjoittamisoikeudet Suomessa voi käyttää leimasimessaan merkintää Eläinlääketieteen ylioppilas tai Eläinlääketieteen opiskelija tai Eläinlääkäri, jolloin merkintä ”VS” on lisättävä esimerkiksi käsin.

Merkintätapaa ELL tai Eläinlääketieteen lisensiaatti (El.lääk.lis.) saa siis leimasimessaan käyttää ainoastaan valmistunut eläinlääkäri.

Logon käyttöoikeus voidaan myöntää yritykselle, jossa Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenet mm. omistavat yli puolet osakkeista (katso ohje).

Hakutulokset (näytetään tuotetta)
Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.