Valittu määrä ylitti varastosaldon

Uutiskirje

Ostoskori on tyhjä

Kun tilaat uutiskirjeemme (www.fennovet.fi) tai päivität tietosi (linkki uutiskirjeen lopussa), saat sähköpostiisi noin tunnin kuluessa koodin, joka oikeuttaa 5 € alennukseen verkkokaupassa.

Leimasimet

Suomen Eläinlääkäriliitto on myöntänyt Fennovet Oy:lle yksinoikeuden valmistaa Eläinlääkäriliiton logolla varustettuja leimasimia. Logon käyttöoikeus leimasimessa on Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenellä.

Leimasinta voivat käyttää myös opiskelijajäsenet, joille Ruokavirasto on myöntänyt väliaikaiset ammatinharjoittamisoikeudet. Väliaikaisen luvan saanut ei saa kutsua itseään eläinlääkäriksi, koska asiakkaalle ei saa syntyä väärää käsitystä ammatillisesta statuksesta. Leiman yhteydessä pitää ilmaista selkeästi se, että henkilö toimii eläinlääkärin sijaisena. Asia voidaan ilmaista esimerkiksi tekstillä eläinlääketieteen opiskelija tai eläinlääketieteen ylioppilas.

Huomio!

  • Käytä merkintää VS kunnaneläinlääkäri, vain jos todella olet viransijainen ja sijaistat kunnaneläinlääkäriä.
  • Voit käyttää tekstiä Eläinlääketieteen kandidaatti, ELK, jos olet suorittanut kandidaatin tutkinnon suomalaisessa yliopistossa. Jos opiskelet muualla, voit käyttää sellaista tutkintonimikettä, jonka yliopistosi on sinulle myöntänyt.
  • Vastuu oikean nimikkeen käytöstä on leimasimen tilaajalla.

Merkintätapaa Eläinlääkäri, ELL tai Eläinlääketieteen lisensiaatti (El.lääk.lis.) saa siis leimasimessaan käyttää ainoastaan valmistunut eläinlääkäri.

Lakiviitteet: laki eläinlääkärinammatin harjoittamisesta 9 §, kuluttajansuojalaki 7 §

Logon käyttöoikeus voidaan myöntää yritykselle, jossa Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenet mm. omistavat yli puolet osakkeista (katso ohje).

Hinnat sisältävät alv:n 24%.

Hakutulokset (näytetään tuotetta)
Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.