Valittu määrä ylitti varastosaldon

Uutiskirje

Ostoskori on tyhjä

Kun tilaat uutiskirjeemme (www.fennovet.fi) tai päivität tietosi (linkki uutiskirjeen lopussa), saat sähköpostiisi noin tunnin kuluessa koodin, joka oikeuttaa 5 € alennukseen verkkokaupassa.

Lemmikkieläinpassit

Lemmikkieläinpasseja myydään ainoastaan eläinlääkäreille, eläinlääkäriasemille ja praktiikkaoikeudet omaaville eläinlääketieteen opiskelijoille. Tilaustiedoissa on oltava eläinlääkärin laillistamisnumero. Passin hinta on porrastettu tilausmäärän mukaan (katso hintatiedot). Hinnat sisältävät alv:n 24%.

Tilaukseen lisätään toimitusmaksu, jos tilaus postitetaan asiakkaalle. Postimaksu määräytyy painon ja valitun toimitustavan mukaan. Yli kahdenkymmen (20) kappaleen lähetettävät tilaukset toimitetaan ainoastaan postipakettina joko suoraan yritysosoitteeseen tai noudettavaksi Postin toimipisteestä tai pakettiautomaatista. Pienemmät määrät kulkevat myös kirjepostina.

SUOSITTELEMME VALITSEMAAN kirjelähetyksen sijaan maksimissaan 20 kappaleen lemmikkieläinpassien toimitustavaksi  PIKKUPAKETIN, joka toimitetaan vastaanottajan postiluukkuun tai -laatikkoon.

Hakutulokset (näytetään tuotetta)
Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.