Valittu määrä ylitti varastosaldon

Uutiskirje

Ostoskori on tyhjä

Heri -leimasinkynä

69,00€ 55,65€

Heri – leimasinkynä on metallirunkoinen kuulakärkikynä. Kynän runko on musta ja siihen kaiverretaan kynän omistajan nimi. Leimasinosa avautuu vetämällä klipsipää pois. Kynään päässä on pehmeä kuminen kosketuspää.
Tekstilaatan koko on 33x8,7 mm. Leimasinjälki on väriltään musta ja vasemmassa reunassa on Eläinlääkäriliiton logo (liiton jäsenillä) ja sen vieressä maksimissaan kolmerivinen teksti.
Kirjoituspää toimii kiertomekanismilla.

Suomen Eläinlääkäriliitto on myöntänyt Fennovet Oy:lle yksinoikeuden valmistaa Eläinlääkäriliiton logolla varustettuja leimasimia. Eläinlääkäriliiton sääntöjen mukaan logon käyttöoikeus leimasimessa voidaan myöntää sellaiselle henkilölle, joka on Suomen Eläinlääkäriliiton jäsen.

Leimasinta voivat käyttää myös eläinlääketieteen opiskelijat, joille Ruokavirasto on myöntänyt väliaikaiset ammatinharjoittamisoikeudet. Tällöin leimasimen käyttäjän tulee kuitenkin ilmaista leiman yhteydessä selkeästi se, että hän toimii eläinlääkärin sijaisena. Asia voidaan ilmaista esimerkiksi kirjaimin ”VS”.
Eläinlääketieteen opiskelijat voivat siis käyttää merkintöjä: ELK, Eläinlääketieteen kandidaatti, Eläinlääketieteen opiskelija tai Eläinlääkäri, jolloin merkintä ”VS” on lisättävä esimerkiksi käsin.

Virossa opiskeleva eläinlääketieteen opiskelija, joka on saanut ammatinharjoittamisoikeudet Suomessa voi käyttää leimasimessaan merkintää Eläinlääketieteen ylioppilas tai Eläinlääketieteen opiskelija tai Eläinlääkäri, jolloin merkintä ”VS” on lisättävä esimerkiksi käsin.
Merkintätapaa ELL tai Eläinlääketieteen lisensiaatti (El.lääk.lis.) saa siis leimasimessaan käyttää ainoastaan valmistunut eläinlääkäri.

Saatavuus: Tuote on tilattavissa
Toimitusaika: 14-30 arkipäivää
Hinta

69,00€ 55,65€

Kun tilaat uutiskirjeemme (www.fennovet.fi) tai päivität tietosi (linkki uutiskirjeen lopussa), saat koodin, joka oikeuttaa 5 € alennukseen verkkokaupassa.