Valittu määrä ylitti varastosaldon

Uutiskirje

Ostoskori on tyhjä

Heri -leimasinkynä

74,40€ 60,00€

Heri – leimasinkynä on metallirunkoinen kuulakärkikynä. Kynän runko on musta ja siihen kaiverretaan kynän omistajan nimi. Leimasinosa avautuu vetämällä klipsipää pois. Kynään päässä on pehmeä kuminen kosketuspää.
Tekstilaatan koko on 33x8,7 mm. Leimasinjälki on väriltään musta ja vasemmassa reunassa on Eläinlääkäriliiton logo (liiton jäsenillä) ja sen vieressä maksimissaan kolmerivinen teksti.
Kirjoituspää toimii kiertomekanismilla.

Leimasinta voivat käyttää myös opiskelijajäsenet, joille Ruokavirasto on myöntänyt väliaikaiset ammatinharjoittamisoikeudet. Väliaikaisen luvan saanut ei saa kutsua itseään eläinlääkäriksi, koska asiakkaalle ei saa syntyä väärää käsitystä ammatillisesta statuksesta. Leiman yhteydessä pitää ilmaista selkeästi se, että henkilö toimii eläinlääkärin sijaisena. Asia voidaan ilmaista esimerkiksi tekstillä eläinlääketieteen opiskelija tai eläinlääketieteen ylioppilas.

Huomio!

  • Käytä merkintää VS kunnaneläinlääkäri, vain jos todella olet viransijainen ja sijaistat kunnaneläinlääkäriä.
  • Voit käyttää tekstiä Eläinlääketieteen kandidaatti, ELK, jos olet suorittanut kandidaatin tutkinnon suomalaisessa yliopistossa. Jos opiskelet muualla, voit käyttää sellaista tutkintonimikettä, jonka yliopistosi on sinulle myöntänyt.
  • Vastuu oikean nimikkeen käytöstä on leimasimen tilaajalla.

Merkintätapaa Eläinlääkäri, ELL tai Eläinlääketieteen lisensiaatti (El.lääk.lis.) saa siis leimasimessaan käyttää ainoastaan valmistunut eläinlääkäri.

Lakiviitteet: laki eläinlääkärinammatin harjoittamisesta 9 §, kuluttajansuojalaki 7 §

Saatavuus: Tuote on tilattavissa
Toimitusaika: 14-30 arkipäivää
Hinta

74,40€ 60,00€

Kun tilaat uutiskirjeemme (www.fennovet.fi) tai päivität tietosi (linkki uutiskirjeen lopussa), saat sähköpostiisi noin tunnin kuluessa koodin, joka oikeuttaa 5 € alennukseen verkkokaupassa.

Lisätietoja