Valittu määrä ylitti varastosaldon

Uutiskirje

Ostoskori on tyhjä

Pöytäleimasin Colop Printer 20 (pieni)

24,70€ 19,92€

Leiman korkeus 1cm ja leveys tekstistä riippuen max. 3,5 cm.

Kirjoita allaolevaan Leimasimen teksti -laatikkoon leimasimeen kopioitava teksti. Ensimmäiselle riville nimesi (max. 25 merkkiä), toiselle riville arvo/ammatti (max. 30 merkkiä) ja kolmannelle riville eläinlääkärinumerosi (max. 4 merkkiä), esimerkiksi:

Siiri Saparo
Eläinlääkäri
1234

"Suomen Eläinlääkäriliitto on myöntänyt Fennovet Oy:lle yksinoikeuden valmistaa Eläinlääkäriliiton logolla varustettuja leimasimia. Eläinlääkäriliiton sääntöjen mukaan logon käyttöoikeus voidaan myöntää sellaiselle yritykselle, jossa Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenmaksuvelvoitteensa hoitaneet jäsenet perheineen
omistavat vähintään puolet osakkeista ja äänistä yrityksessä. Jos yrityksen omistava perheenjäsen on eläinlääkäri, pitää kuitenkin hänenkin
kohdallaan täyttyä jäsenyys- ja jäsenmaksuvelvoitteet, jotta hänen omistuksensa voidaan laskea mukaan vaatimukseen 50 %:n osakeomistuksesta."

Leimasinta voivat käyttää myös eläinlääketieteen opiskelijat, joille Ruokavirasto on myöntänyt väliaikaiset ammatinharjoittamisoikeudet. Tällöin leimasimen käyttäjän tulee kuitenkin ilmaista leiman yhteydessä selkeästi se, että hän toimii eläinlääkärin sijaisena. Asia voidaan ilmaista esimerkiksi kirjaimin ”VS”.
Eläinlääketieteen opiskelijat voivat siis käyttää merkintöjä: ELK, Eläinlääketieteen kandidaatti, Eläinlääketieteen opiskelija tai Eläinlääkäri, jolloin merkintä ”VS” on lisättävä esimerkiksi käsin.

Virossa opiskeleva eläinlääketieteen opiskelija, joka on saanut ammatinharjoittamisoikeudet Suomessa voi käyttää leimasimessaan merkintää Eläinlääketieteen ylioppilas tai Eläinlääketieteen opiskelija tai Eläinlääkäri, jolloin leimasimen käyttäjän tulee kuitenkin ilmaista leiman yhteydessä selkeästi se, että hän toimii eläinlääkärin sijaisena. Asia voidaan ilmaista esimerkiksi kirjaimin ”VS”.
Merkintätapaa ELL tai Eläinlääketieteen lisensiaatti (El.lääk.lis.) saa siis leimasimessaan käyttää ainoastaan valmistunut eläinlääkäri.

Saatavuus: Tuote on tilattavissa
Toimitusaika: 14-28 arkipäivää
Hinta

24,70€ 19,92€

Kun tilaat uutiskirjeemme (www.fennovet.fi) tai päivität tietosi (linkki uutiskirjeen lopussa), saat koodin, joka oikeuttaa 5 € alennukseen verkkokaupassa.

Colop Printer 20: on muovirunkoinen, itsevärjäytyvä automaattileimasin. Tekstilaatta ottaa värin rungon sisällä olevasta leimasintyynystä. Leimajälki on väriltään musta. Vasemmassa reunassa on Eläinlääkäriliiton logo ja sen vieressä maksimissaan kolmerivinen teksti. Värin vähentyessä leimasimeen saa helposti vaihdettua valmiiksi värjätyn vaihtovärityynyn E/20.

Yhteensopivat tuotteet

Pöytäleimasimen vaihtovärityyny (pieni)

Pöytäleimasimen vaihtovärityyny (pieni)

13,10€ 10,56€

Lemmikkieläinpassi (nrot: )

Lemmikkieläinpassi (nrot: )

17,36€ 14,00€