Valittu määrä ylitti varastosaldon

Uutiskirje

Ostoskori on tyhjä

Pöytäleimasin Colop Printer 40 (iso)

71,60€ 57,74€

Kirjoita allaolevaan Leimasimen teksti -laatikkoon leimasimeen kopioitava teksti. Leimasimeen mahtuu 7 riviä, joista ensimmäiselle riville max. 23 merkkiä ja muille riveille max 32 merkkiä. Riveille 1-2 voit laittaa klinikan nimen, sitä seuraaville riveille valintasi mukaan esimerkiksi osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen, aukioloajat, jne. Fontti on otsikkoriveillä 1-2 kooltaan 10 p. ja boldattu. Muilla riveillä 2/3-7 fonttikoko on 8 p.
Valitse väri haluamasi leimajäljen mukaan. Leimajäljen värivaihtoehdot ovat: musta, sininen, punainen, vihreä ja violetti.

"Suomen Eläinlääkäriliitto on myöntänyt Fennovet Oy:lle yksinoikeuden valmistaa Eläinlääkäriliiton logolla varustettuja leimasimia. Eläinlääkäriliiton sääntöjen mukaan logon käyttöoikeus voidaan myöntää sellaiselle yritykselle, jossa Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenmaksuvelvoitteensa hoitaneet jäsenet perheineen
omistavat vähintään puolet osakkeista ja äänistä yrityksessä. Jos yrityksen omistava perheenjäsen on eläinlääkäri, pitää kuitenkin hänenkin
kohdallaan täyttyä jäsenyys- ja jäsenmaksuvelvoitteet, jotta hänen omistuksensa voidaan laskea mukaan vaatimukseen 50 %:n osakeomistuksesta."

Leimasinta voivat käyttää myös opiskelijajäsenet, joille Ruokavirasto on myöntänyt väliaikaiset ammatinharjoittamisoikeudet. Väliaikaisen luvan saanut ei saa kutsua itseään eläinlääkäriksi, koska asiakkaalle ei saa syntyä väärää käsitystä ammatillisesta statuksesta. Leiman yhteydessä pitää ilmaista selkeästi se, että henkilö toimii eläinlääkärin sijaisena. Asia voidaan ilmaista esimerkiksi tekstillä eläinlääketieteen opiskelija tai eläinlääketieteen ylioppilas.

Huomio!

  • Käytä merkintää VS kunnaneläinlääkäri, vain jos todella olet viransijainen ja sijaistat kunnaneläinlääkäriä.
  • Voit käyttää tekstiä Eläinlääketieteen kandidaatti, ELK, jos olet suorittanut kandidaatin tutkinnon suomalaisessa yliopistossa. Jos opiskelet muualla, voit käyttää sellaista tutkintonimikettä, jonka yliopistosi on sinulle myöntänyt.
  • Vastuu oikean nimikkeen käytöstä on leimasimen tilaajalla.

Merkintätapaa Eläinlääkäri, ELL tai Eläinlääketieteen lisensiaatti (El.lääk.lis.) saa siis leimasimessaan käyttää ainoastaan valmistunut eläinlääkäri.

Lakiviitteet: laki eläinlääkärinammatin harjoittamisesta 9 §, kuluttajansuojalaki 7 §

Saatavuus: Tuote on tilattavissa
Toimitusaika: 14-30 arkipäivää
Hinta

71,60€ 57,74€

Leimajäljen väri:

Kun tilaat uutiskirjeemme (www.fennovet.fi) tai päivität tietosi (linkki uutiskirjeen lopussa), saat sähköpostiisi noin tunnin kuluessa koodin, joka oikeuttaa 5 € alennukseen verkkokaupassa.

Colop Printer 40: on muovirunkoinen, itsevärjäytyvä automaattileimasin. Tekstilaatta ottaa värin rungon sisällä olevasta leimasintyynystä. Fonttina leimasimessa käytetään Arialia. Leimajälki on valinnan mukaan väriltään musta, sininen, punainen, vihreä tai violetti ja vasemmassa reunassa on Eläinlääkäriliiton logo (mikäli sitä anoo, muuten leimasin tulee ilman logoa) ja sen vieressä maksimissaan seitsemänrivinen teksti. Värin vähentyessä leimasimeen saa helposti vaihdettua valmiiksi värjätyn vaihtovärityynyn E/40. Vaihtovärityynyjä on saatavissa meiltä.

Lisätietoja