Hevoseläinlääkäri luennoi: Hampaat

11.03.2021 - 11.03.2021
Webinaari

Kohderyhmä:
Hevostenomistajat, hoitajat ja tallinpitäjät sekä muut aiheesta kiinnostuneet

Luennoitsija:
ELL Leena Karma, Porvoon hevosklinikka

Webinaarin kesto on noin kaksi tuntia.

Tule kuulemaan asiantuntijaeläinlääkärin luentoja hevosten ennaltaehkäisevästä hampaiden hoidosta sekä tavallisimmista hammasongelmista hevosen omistajan ja hoitajan näkökulmasta. Voit myös kysyä luennoitsijalta Q&A toiminnon avulla webinaarin aikana!

Webinaari on osallistumisoikeuden ostaneiden katsottavissa tapahtumapäivän suoratoiston lisäksi tallenteena kahden viikon ajan tapahtuman jälkeen.
Webinaari toteutetaan ZOOM-sovelluksen avulla. Lue tarvittaessa ohjeet Zoomin käyttöön. Saat automaattisen vahvistusviestin ja osallistumislinkin sähköpostiisi muutama minuutti ilmoittautumisen jälkeen. Jos viesti ei saavu, tarkista roskaposti ennen kuin otat yhteyttä.

Koulutuksen järjestää Suomen Eläinlääkäriliitto ry:n omistama koulutusyhtiö Fennovet Oy.

Luento on kolmas osa Hevoseläinlääkäri luennoi -webinaarisarjaa.
Muut osat:
I osa torstai 25.2.2021 kello 17, Hiekkaa syövä hevonen, Kati Niinistö
II osa torstai 4.3.2021 kello 17, Mahahaava ja suolistotulehdus, Jonna Jokisalo
IV osa torstai 18.3.2021 kello 17, Ontumat, Johanna Penttinen

17.00              Webinaarin avaus

17.05              Hevosten ennaltaehkäisevä hammashoito

18.05              Tauko

18.15              Hevosten tavallisimmat hammasongelmat

19.00 -19.15   Keskustelua ja webinaarin päätös


ELL Leena Karma, Porvoon Hevosklinikka

Leena Karma työskentelee Porvoon Hevosklinikalla, joka on hevosten harmpaiden hoitoon erikoistunut klinikka.

Webinaarin hinta on 45 euroa (sis. alv. 24 %) ilmoittauduttaessa viimeistään 4.3.2021 ja 55 euroa (sis. alv. 24 %) alkaen 5.3.2021. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Paytrailin kautta. Maksutapoina ovat verkkopankit, MobilePay, Visa, Mastercard ja American Express.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutusehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Yli 30 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 50 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 15-29 vrk ennen koulutusta, koulutuksen hinnasta peritään 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista tai myöhemmin, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitetaan vain 50 euron peruutuskulut.

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje