Hevoseläinlääkäri luennoi: Hiekkaa syövä hevonen

25.02.2021 - 25.02.2021
Webinaari

Kohderyhmä:
Hevostenomistajat, hoitajat ja tallinpitäjät sekä muut aiheesta kiinnostuneet
Luennoitsija:
ELT, Dip. ECEIM, sairaalaeläinlääkäri Kati Niinistö, Helsingin yliopisto

Tiedätkö, mitä tehdä, kun huomaat, että hevosesi kaivaa maata, turvassa näkyy hiekkaa? Kevät ja paljaat tarhat tulevat. Tule kuulemaan mitä voit tehdä hiekansyönnin ja sen haittojen ennaltaehkäisemiseksi.

Oletko huomannut, että hevosesi ei laukkaa tai hyppää hyvin, eikä ontumatutkimuksissa löydy selittävää syytä. Huonomman liikkumisen taustalla voi olla hiekansyönti.

Jos hevosesi ulostaa hiekkapalleroita, on aika käydä röntgenkuvassa. Haluatko oppia, miten hiekkaa syövää hevosta käytännössä hoidetaan?

 

Tule kuulemaan, mitä hevosten hiekan syönnistä tällä hetkellä tutkitusti tiedetään! Kysy luennoitsijalta Q&A-toiminnon kautta webinaarin aikana!

Webinaarin kesto on noin kaksi tuntia.

Joulukuussa 2020 hevosten hiekan syönnistä eläinlääketieteen tohtoriksi väitellyt Helsingin yliopiston hevossairaalassa työskentelevä Kati Niinistö puristaa tuoreimman tiedon hevosten hiekan syönnin taustoista, oireista, ennaltaehkäisystä sekä toimivimmasta hoidosta hevosenomistajan ja hoitajan näkökulmaan sovitettuna.

Webinaari on osallistumisoikeuden ostaneiden katsottavissa tapahtumapäivän suoratoiston lisäksi tallenteena kahden viikon ajan tapahtuman jälkeen.
Webinaari toteutetaan ZOOM-sovelluksen avulla. Lue tarvittaessa ohjeet Zoomin käyttöön. Saat automaattisen vahvistusviestin ja osallistumislinkin sähköpostiisi muutama minuutti ilmoittautumisen jälkeen. Jos viesti ei saavu, tarkista roskaposti ennen kuin otat yhteyttä.

Koulutuksen järjestää Suomen Eläinlääkäriliitto ry:n omistama koulutusyhtiö Fennovet Oy.

Luento on ensimmäinen osa Hevoseläinlääkäri luennoi -webinaarisarjaa.
Muut osat:
II osa torstai 4.3.2021 kello 17, Mahahaava ja suolistotulehdus, Jonna Jokisalo
III osa torstai 11.3.2021 kello 17, Hampaat, Leena Karma
IV osa torstai 18.3.2021 kello 17, Ontumat, Johanna Penttinen

17.00              Webinaarin avaus

17.05              Hiekkaa syövä hevonen: Taustat, oireet ja ennaltaehkäisy

18.05              Tauko

18.15              Hiekkaa syövä hevonen: Käytännön hoito

19.00 -19.15   Keskustelua ja webinaarin päätös


ELT, Dip. ECEIM, sairaalaeläinlääkäri Kati Niinistö, Helsingin yliopisto

Lue lisää Kati Niinistöstä:
Heppatytöstä Suomen johtavaksi hevossairauksien erikoiseläinlääkäriksi, Ruovesi-lehti

Webinaarin hinta on 45 euroa (sis. alv. 24 %) ilmoittauduttaessa viimeistään 18.2.2021 ja 55 euroa (sis. alv. 24 %) alkaen 19.2.2021. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Paytrailin kautta. Maksutapoina ovat verkkopankit, MobilePay, Visa, Mastercard ja American Express.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutusehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Yli 30 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 50 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 15-29 vrk ennen koulutusta, koulutuksen hinnasta peritään 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista tai myöhemmin, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitetaan vain 50 euron peruutuskulut.

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje