Hevoseläinlääkäri luennoi: Mahahaava ja suolistotulehdus

04.03.2021 - 04.03.2021
Webinaari

Kohderyhmä:
Hevostenomistajat, hoitajat ja tallinpitäjät sekä muut aiheesta kiinnostuneet

Luennoitsija:
ELL, hevossairauksien erikoiseläinlääkäri, Dip, ACVIM, Dip. ACVECC Jonna Jokisalo, Hyvinkään Hevossairaala               

Webinaarin kesto on noin kaksi tuntia.               

Tule kuulemaan asiantuntijaeläinlääkärin luentoja hevosen mahahaavasta ja suolistotulehduksesta hevosen omistajan ja hoitajan näkökulmasta. Pääset myös kysymään luennoitsijalta Q&A -toiminnon kautta webinaarin aikana.

Webinaari on osallistumisoikeuden ostaneiden katsottavissa tapahtumapäivän suoratoiston lisäksi tallenteena kahden viikon ajan tapahtuman jälkeen.
Webinaari toteutetaan ZOOM-sovelluksen avulla. Lue tarvittaessa ohjeet Zoomin käyttöön. Saat automaattisen vahvistusviestin ja osallistumislinkin sähköpostiisi muutama minuutti ilmoittautumisen jälkeen. Jos viesti ei saavu, tarkista roskaposti ennen kuin otat yhteyttä.

Koulutuksen järjestää Suomen Eläinlääkäriliitto ry:n omistama koulutusyhtiö Fennovet Oy.

Luento on toinen osa Hevoseläinlääkäri luennoi -webinaarisarjaa.
Muut osat:
I osa torstai 25.2.2021 kello 17, Hiekkaa syövä hevonen, Kati Niinistö
III osa torstai 11.3.2021 kello 17, Hampaat, Leena Karma
IV osa torstai 18.3.2021 kello 17, Ontumat, Johanna Penttinen

17.00              Webinaarin avaus

17.05              Hevosten mahahaava

18.05              Tauko

18.15              Hevosten suolistotulehdus

19.00 -19.15   Keskustelua ja webinaarin päätös


ELL, hevossairauksien erikoiseläinlääkäri, Dip, ACVIM, Dip. ACVECC Jonna Jokisalo, Hyvinkään Hevossairaala

"Jonnan erikoisosaamista on hevosten sisätaudit, ja erityisen kiinnostuksen kohteena ovat ruuansulatuskanavan sairaudet, tiineen tamman erityisongelmat sekä sydän- ja silmäsairaudet hevosella."
Lue lisää Jonnasta Hyvinkään Hevossairaalan sivuilta.

Webinaarin hinta on 45 euroa (sis. alv. 24 %) ilmoittauduttaessa viimeistään 25.2.2021 ja 55 euroa (sis. alv. 24 %) alkaen 26.2.2021. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Paytrailin kautta. Maksutapoina ovat verkkopankit, MobilePay, Visa, Mastercard ja American Express.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutusehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Yli 30 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 50 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 15-29 vrk ennen koulutusta, koulutuksen hinnasta peritään 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista tai myöhemmin, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitetaan vain 50 euron peruutuskulut.

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje