Hevoseläinlääkäri luennoi: Ontumat

18.03.2021 - 18.03.2021
Webinaari

Kohderyhmä:
Hevostenomistajat, hoitajat ja tallinpitäjät sekä muut aiheesta kiinnostuneet

Luennoitsija:
ELL, hevossairauksien erikoiseläinlääkäri Johanna Penttinen, Hevoslääkärikeskus Hippomedi

Webinaarin kesto on noin kaksi tuntia.

Tule kuulemaan hevosten omistajalle ja hoitajalle olennaisimmat tiedot hevosen akuuteista ja kroonisista ontumista. Pääset myös kysymään luennoitsijalta Q&A-toiminnon avulla webinaarin aikana!

Webinaari on osallistumisoikeuden ostaneiden katsottavissa tapahtumapäivän suoratoiston lisäksi tallenteena kahden viikon ajan tapahtuman jälkeen.
Webinaari toteutetaan ZOOM-sovelluksen avulla. Lue tarvittaessa ohjeet Zoomin käyttöön. Saat automaattisen vahvistusviestin ja osallistumislinkin sähköpostiisi muutama minuutti ilmoittautumisen jälkeen. Jos viesti ei saavu, tarkista roskaposti ennen kuin otat yhteyttä.

Koulutuksen järjestää Suomen Eläinlääkäriliitto ry:n omistama koulutusyhtiö Fennovet Oy.

Luento on neljäs osa Hevoseläinlääkäri luennoi -webinaarisarjaa.
Muut osat:
I osa torstai 25.2.2021 kello 17, Hiekkaa syövä hevonen, Kati Niinistö
II osa torstai 4.3.2021 kello 17, Mahahaava ja suolistotulehdus, Jonna Jokisalo
III osa torstai 11.3.2021 kello 17, Hampaat, Leena Karma

17.00              Webinaarin avaus

17.05              Hevosten äkilliset ontumat

18.05              Tauko

18.15              Hevosten krooniset ontumat

19.00 -19.15   Keskustelua ja webinaarin päätös


ELL, hevossairauksien erikoiseläinlääkäri Johanna Penttinen, Hevoslääkärikeskus Hippomedi

Johanna Penttinen on vuonna 2003 Helsingin Yliopistosta valmistunut eläinlääkäri ja hevossairauksien erikoiseläinlääkäri. Hän on valmistumisestaan asti tehnyt ortopediaan ja ontumadiagnostiikkaan keskittyvää hevospraktiikkaa. Vuodesta 2013 Penttinen on työskennellyt osaomistamallaan hevosklinikalla, Hevoslääkärikeskus Hippomedissa.

Penttinen pyrkii työssään keskittymään ontumien ja muiden tuki- ja liikuntaelimistön kiputilojen syiden selvittämiseen ja ongelmien kokonaisvaltaiseen hoitamiseen. Hän tekeekin mielellään yhteistyötä kengitysseppien ja eläinfysioterapeuttien kanssa ja kokee, että eläinlääkärin, sepän ja fysioterapeutin yhteistyöllä saavutetaan usein hyviä tuloksia tuki- ja liikuntaelimistön ongelmista kärsivien potilaiden hoidossa.

Lue lisää Johanna Penttisestä Hevoseläinlääkärikeskus Hippomedin sivuilta.

Webinaarin hinta on 45 euroa (sis. alv. 24 %) ilmoittauduttaessa viimeistään 11.3.2021 ja 55 euroa (sis. alv. 24 %) alkaen 12.3.2021. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Paytrailin kautta. Maksutapoina ovat verkkopankit, MobilePay, Visa, Mastercard ja American Express.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutusehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Yli 30 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 50 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 15-29 vrk ennen koulutusta, koulutuksen hinnasta peritään 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista tai myöhemmin, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitetaan vain 50 euron peruutuskulut.

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje